Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Laponder Assuradeuren BV

Volmachtbedrijf voor de verzekeringstussenpersoon

Laponder Assuradeuren

Laponder Assuradeuren BV

Laponder Assuradeuren BV heeft van een aantal verzekeraars de bevoegdheid gekregen om namens hen rechtstreeks op te treden. Een gevolmachtigde doet bijna alles wat een verzekeraar, hypotheekbank of financieringsmaatschappij ook doet. Bijna, want wij dragen geen financiële risico's. Dat is wettelijk zo geregeld. Bovendien hebben wij een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Laponder Assuradeuren B.V. treedt op namens:

Nationale Nederlanden Schadeverzekeringen N.V., DAS rechtsbijstand N.V., Nationale Nederlanden, Zevenwouden U.A. en Rhion Versicherung A.G.

Laponder Assuradeuren B.V. is een gevolmachtigde met een belangrijke toegevoegde waarde. Daardoor kunnen wij u beter en sneller van dienst zijn. Wij nemen op deze manier banken en verzekeraars veel werk uit handen. Daarvoor ontvangen wij van deze partijen een aparte vergoeding. U betaalt niets extra's.

Hoe kunt u zien dat u een volmachtproduct hebt?

Heel eenvoudig. De polis of overeenkomst is in dat geval ondertekend door Laponder Assuradeuren B.V. Dat doen wij namens de verzekeraar of bank. Die worden ook wel risicodrager genoemd en staan apart genoemd op de polis. Doordat wij de polis zelf kunnen opmaken en een eventueel geclaimde schade zelf afwikkelen, kunnen wij in veel gevallen sneller en adequater reageren dan een verzekeraar. Zo hebben wij u in samenwerking met verzekeraars een unieke LaponderPakketPolis ontwikkeld met unieke dekkingen en een pakketkorting die kan oplopen tot 12%.

Volmachten

DAS

zevenwouden

Nationale Nederlanden

Rhion

Ons team