Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

Verzekeringskaarten

Verzekeringskaarten (IPID)

Het Verbond van Verzekeraars heeft verzekeringskaarten ontwikkeld voor de meest voorkomende verzekeringen. Aanbieders van verzekeringen hebben de verplichting om deze kaarten voor consumenten inzichtelijk te maken.

De verzekeringskaarten

VerzekeringskaartGrootte
1Aansprakelijkheid 2019_01_03.pdf78.14 KB
2Doorlopende reis 2019_01_03.pdf80.12 KB
3Inboedelverzekering 2019_01_03.pdf75.67 KB
4Woonhuisverzekering 2019_01_03.pdf75.52 KB

Wat is een verzekeringskaart?

Door het gebruik van iconen en korte tekst staat op een verzekeringskaart een eenvoudige en begrijpelijke samenvatting van die verzekering. Deze kaart helpt u in uw oriëntatiefase, voorafgaand aan de keuze voor een verzekering. Informatie over premies en de polisvoorwaarden staan niet op een verzekeringskaart. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met uw verzekeringsadviseur.

Acrobat Reader

Voor het bekijken van .pdf bestanden heeft u Acrobat Reader nodig.

Acrobat Reader

Polisvoorwaarden?

Heeft u al een verzekering, of weet u welke verzekering bij u past? Kijk dan ook bij de polisvoorwaarden voor meer informatie over de verzekering.

Polisvoorwaarden

Ontbreekt er iets of kunt u het niet vinden? Natuurlijk helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op.

Be Green

Keep it on the screen

Over Laponder Voortman

Laponder Voortman is een regionaal werkend, onafhankelijk financieel adviesbureau in Enschede met enthousiaste en deskundige medewerkers en experts op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen die u graag van dienst zijn. We werken in de regio Twente en dus ook in Hengelo, Oldenzaal, Losser en omstreken.